O nama – top agm

O nama

TOP AGM

 
TOP AGM d.o.o. je preduzeće osnovano 2006.godine i bavi se prometom rezervnih dijelova, guma i opreme za teretna vozila, autobuse i priključna vozila, te transportom na prostoru BiH, kao i EU. Preduzeće djeluje na dvije lokacije u Banjaluci: ulica Ivana Gorana Kovačića 177 i XVI KNOUB 53, te u Doboju na adresi Vila bb.
Preduzeće vremenom širi svoju ponudu i asortiman uvodeći konstantno nove grupe proizvoda, ne zapostavljajući kvalitet kojem se pridaje posebna pažnja.

Misija


Stalno težimo da svoj prodajni asortiman uvećamo proizvodima novih dobavljača kako bismo efikasno odgovorili zahtjevima tržišta.
Svakom kupcu nastojimo pružiti najbolju vrijednost za uložen novac, kroz vrhunsku uslugu i kvalitetnu distribuciju proizvoda koji ispunjavaju
visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih..

Vizija


Održati ostvaren respektabilan i stabilan konkurentski položaj u oblasti prodaje i distribucije dijelova i opreme za kamione, prikolice i autobuse.
Postati prepoznatljiv, mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – zaposlenima poželjan poslodavac,
poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorno preduzeće.