Filteri OE kvaliteta. Širok asortiman od 6800 filtera vrhunskog kvaliteta štiti vozila, putnike i motore. Zahvaljujući preko 70 godina iskustva i stručnosti u filtraciji, inovativni filteri su napravljeni da izdrže sve zahtjeve motora i da zadovolje stroge sigurnosne i industrijske standarde.

Vrhunske performanse zahtijevaju vrhunski filter. Bosch premium filteri štite zadržavajući štetne čestice i prljavštinu van, sprečavajući prerano habanje i kvar. Bosch filteri ne samo da se uklapaju na isti način kao originalni OE filteri, već koriste ekskluzivnu mješavinu prirodnih i sintetičkih materijala za vrhunsku filtraciju i zaštitu.

Hengst filteri kao kombinacija inženjeringa, konstrukcije, dizajna i pravilnog odabira materijala se sve češće transformišu u složene komponente ili potpune koncepte filtracije, formirajući tako multifunkcionalni sistem upravljanja fluidima koji kombinuje sve ove zahtjeve.

Auger je jedan od vodećih svjetskih aftermarket dobavljača rezervnih dijelova za komercijalna vozila. Auger odlikuje kvalitet, pouzdanost i inovativnost, šireći svoju mrežu u preko 60 zemalja sa više od 35.000 artikala rezervnih dijelova.

Stručnost i standardi kvaliteta osiguravaju da svaki FILTRON filter pruža pouzdanu zaštitu tokom cijelog preporučenog vijeka trajanja. Hiljade mehaničara širom Evrope biraju filtere FILTRON zbog rješenja koja im olakšavaju rad.