Auger je jedan od vodećih svjetskih aftermarket dobavljača rezervnih dijelova za komercijalna vozila. Auger odlikuje kvalitet, pouzdanost i inovativnost, šireći svoju mrežu u preko 60 zemalja sa više od 35.000 artikala rezervnih dijelova.

TRW upravljački sistemi ugrađeni su u svako treće evropsko komercijalno vozilo ispunjavajući sve izazove sa kojima se suočavaju teretna vozila. Svi dijelovi zadovoljavaju stroge OE standarde. Najrigorozniji dostupni proces testiranja osigurava da TRW dijelovi upravljačkog sistema mogu raditi sigurno i efikasno u svim uslovima. Upravljački zupčanici tipa TAS proizvedeni sa najmanje potrebnih pokretnih dijelova i na taj način postizati najbolji obrtni moment. Upravljački zupčanici tipa THP nude vozačima brže upravljanje, poboljšano skretanje i odziv povratka u centar. TRW su vodeći dijelovi u domenu sistema upravljanja koji traju duže od konkurencije, štedeći novac i vrijeme.

CEI je u svijetu prepoznat kao sinonim za kvalitet i pouzdanost. Sa više od 50 godina tradicije u proizvodnji rezervnih dijelova za kamione, autobuse i komercijalna vozila, CEI proizvodi su savršeni zamjenski dijelovi dizajnirani i proizvedeni korištenjem najnaprednijih tehnologija i proizvodnih sistema.

CEI-jev asortiman proizvoda uključuje širok izbor rezervnih dijelova za mjenjač i diferencijal, komponenti za šasiju kao i dijelova za sisteme upravljanja, kočione sisteme, ovjese i motore.